Εγκαταστασεις

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

H-ALUCOM ABEE - ΧΟΛΕΒΑΣ

Η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ είναι εγκατεστημένη στην Καλαμπάκα του Ν.Τρικάλων. Η μακροχρόνια συνεργασία της εταιρίας μας με γνωστούς γερμανικούς οίκους αλλά και την γνωστή βιομηχανία διέλασης EXALCO προσφέρει το συγκριτικό πλεονέκτημα παροχής υψηλής ποιότητας προϊόντων σύμφωνα με γερμανικές προδιαγραφές παραγωγής. Πολλοί κατασκευαστές και έμποροι προμηθεύονται από την H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ έτοιμο κούφωμα αλουμινίου και συνθετικό(uPVC). Καταλαμβάνει έκταση 30.000m² και η καλυμμένη επιφάνεια είναι 6.500m² και συμπεριλαμβάνει
κτίριο παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου & uPVC, κτίριο παραγωγής ρολών/ διπλών υαλοπινάκων, αποθηκευτικούς χώρους, εκθεσιακούς χώρους και γραφεία.

ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό με αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής σε όλα τα τμήματα.Έτσι, η δυναμικότητα της εταιρίας μας μπορεί να ανέλθει και στα 25.000 κουφώματα ετησίως. Από την στιγμή της παραγγελιοληψίας έως την παράδοση του τελικού προϊόντος ελέγχουμε όλες τις φάσεις της παραγωγής ώστε ο τελικός αποδέκτης (ιδιώτης, επαγγελματίας) να παραλάβει την μέγιστη ποιότητα σε συνδυασμό με την ταχύτατη εξυπηρέτηση. Πιο συγκεκριμένα είναι εγκατεστημένα:

  • CNC κέντρα κοπής αλουμινίου & uPVC
  • CNC κέντρα κατεργασίας& φρεζαρίσματος
  • CNC κέντρο κοπής υαλοπινάκων

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η παραγωγή χωρίζεται στα εξής τμήματα:

  • Τμήμα Παραγωγής Κουφωμάτων Αλουμινίου
  • Τμήμα Παραγωγής Κουφωμάτων Συνθετικών (uPVC)
  • Τμήμα Παραγωγής Ρολών/ Γκαραζόπορτας
  • Τμήμα Παραγωγής Διπλών Θερμομονωτικών Υαλοπινάκων

Όλα τα τμήματα είναι πλήρως αυτοματοποιημένα με μηχανήματα CNC τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητα μεγάλης παραγωγής και υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η τοποθέτηση των κουφωμάτων γίνεται από ένα άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό με προσοχή και συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Εμείς στην H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ είμαστε κοντά στον πελάτη από την αρχή της πώλησης έως και την παράδοση των προϊόντων μας με συνέπεια και αξιοπιστία.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ
ΕΡΓΑ
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ
ΠΕΛΑΤΕΣ
ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ
ΤΕΧΝΙΤΕΣ
m2
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εκτεταμένο Δίκτυο καταστημάτων

Με 2 διαφορετικά φυσικά καταστήματα σε Καλαμπάκα, Λάρισα και δυνατότητα τοποθέτησης σε όλη την Ελλάδα. Εφαρμόζουμε καινοτόμες τεχνολογίες και χρησιμοποιούμε ατομική προσέγγιση για κάθε μας πελάτη!