Πλακακι

ΠΛΑΚΑΚΙ

Δώσε το στυλ και το χαρακτήρα που θες στο σπίτι σου επιλέγοντας τα πλακάκια πλακάκια δαπέδου, μπάνιου και κουζίνας, που θα αναδείξουν τον χώρο σου. Στο κατάστημά μας, θα βρείτε υψηλής αισθητικής χρώματα και σχέδια που θα καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.

Δάπεδο

Η επιλογή του δαπέδου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτούνται τεχνικές και αισθητικές γνώσεις που να χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά σας. Για να είστε σίγουροι ότι κάνατε τη σωστή επιλογή επισκεφθείτε την έκθεσή μας και εμπιστευθείτε τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας όπου θα σας δώσουν λύσεις για κάθε σας ανάγκη.

Μπάνιο

Το μπάνιο σήμερα είναι ένα στάδιο του ευ ζην και της χαράς, ένας χώρος για όνειρα και αισθήματα και ένα ευχάριστο καταφύγιο για το σώμα και το μυαλό. Ικανοποιώντας νέες ανάγκες διαμορφώνονται οι τάσεις στο μοντέρνο μπάνιο, η επιθυμία για προσωπικότητα, ο πόθος για άνεση και ευκολία χωρίς να περιφρονείται η πολυτέλεια και η κουλτούρα. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το δικό σας μπάνιο με την μέγιστη λειτουργικότητα και αισθητική.

Κουζίνα

Η κουζίνα ήταν και είναι ο παραδοσιακός χώρος, ο προνομιακός χώρος των γυναικών. Εκεί, όπου αναδεικνύεται η φαντασία, η δημιουργικότητα, η καλοσύνη, η τρυφερότητα κάθε γυναίκας απέναντι στο σύζυγο και τα παιδιά της. Έτσι, στην εταιρία μας θα βρείτε αμέτρητες προτάσεις πλακιδίων κουζίνας με γνώμονα την υψηλή ποιότητα.

Πισίνα

Η πισίνα είναι ένας χώρος χαλάρωσης και απόλαυσης της πολυτέλειας γι’ αυτό θα πρέπει τα πλακίδια να είναι εξαιρετικής ποιότητας να αντέχουν στο χρόνο και στις αντίξοες συνθήκες. Στην εταιρία μας θα βρείτε αμέτρητες επιλογές πλακιδίων πισίνας όπου θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο περιβάλλον χαλάρωσης.

Ψηφίδα

Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια και υφές, για να διακοσμήσετε τις επιφάνειές σας με το προσωπικό σας στυλ.