Εταιρεια

37 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H-ALUCOM ABEE - ΧΟΛΕΒΑΣ

Η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ είναι μία από τις ηγέτιδες κατασκευαστικές εταιρίες κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών (uPVC), όπου εξυπηρετεί με χαρά και σεβασμό χιλιάδες πελάτες. Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και καθημερινά εργαζόμαστε και προσφέρουμε την μέγιστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών απέναντι στους πελάτες μας.
Ιδρύθηκε το 1982 και βρίσκεται σε ιδιόκτητα οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 30.000m² στην Καλαμπάκα. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις καταλαμβάνουν συνολική επιφάνεια 4.500m² και οι εκθεσιακοί χώροι (showrooms)- γραφεία 2.000m².

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΤΙ

Μεταμορφώνουμε τις ιδέες σας σε έργα που αντέχουν στον χρόνο

το οραμα μασ

Όραμα της εταιρίας μας είναι η ανάπτυξη στρατηγικών όπου θα βελτιώνουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας συνεχώς απέναντι στους πελάτες. Συνεπώς, να εξελιχθούμε σε μια πρωτοπόρο, ηγέτιδα κατασκευαστική εταιρία κουφωμάτων τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στο Εξωτερικό.

Η Αποστολή μας

Μια επίχειρηση για να μπορέσει να παραμείνει ανταγωνιστική θα πρέπει να θέτει κάποιους στόχους.

  • Εξυπηρέτηση πελατών και συνέπεια
  • Μοναδική ποιότητα προϊόντων
  • Ανάπτυξη - Αυτοματοποίηση παραγωγής
  • Συνεχής εκπαίδευση εργαζομένων

ανθρώπινο δυναμικό

Το εξειδικευμένο και συνεχώς εκπαιδευόμενο ανθρώπινο δυναμικό μας μέσα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παράγει ποιοτικά κουφώματα που απευθύνονται στις πιο σύνθετες ανάγκες των πελατών. Τα προϊόντα ελέγχονται σε όλες τις φάσεις παραγωγής σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

οι βασικεσ αρχεσ

Η στρατηγική μας

Καινοτομία Προϊόντων / Υπηρεσιών

Συνεχώς αναζητούμε νέες ιδέες για καινοτόμα προϊόντα όπου θα προσφέρουν τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη. Εφαρμόζοντας τη στρατηγική ανάπτυξης προϊόντωνή υπηρεσιών η επιχείρηση βελτιώνει, διαφοροποιεί ή προσθέτει νέα χαρακτηριστικά.

Διάθεση των προϊόντων σε νέες αγορές

Οι άνθρωποί μας είναι δραστήριοι και συνεχώς αναζητούμε νέες αγορές για την διάθεση των προϊόντων μας. Πιο συγκεκριμένα, με την είσοδο σε νέα τμήματα της αγοράς δημιουργούμε νέες ποικιλίες προϊόντων με χαρακτηριστικά που να ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η δύναμη του brand name

Για εμάς είναι σημαντικό το "όνομα" της ποιότητας- συνέπειας- εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει όλα τα χρόνια απέναντι στους πελάτες μας. Οι συνειρμοί που δημιουργεί το "όνομα" στο μυαλό των καταναλωτών συνδέουν το προϊόν μας με την ικανοποίησή τους και κατά συνέπεια με τη διαφήμιση μέσω των πελατών μας.

Προσωπική πώληση

Η επιτυχία μας είναι η προσωπική επαφή με τον πελάτη όπου δίνουμε λύση σε κάθε του πρόβλημα και έτσι επιτυγχάνουμε την μέγιστη ικανοποίησή του.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ
ΕΡΓΑ
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ
ΠΕΛΑΤΕΣ
ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ
ΤΕΧΝΙΤΕΣ
m2
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εκτεταμένο Δίκτυο καταστημάτων

Με 2 διαφορετικά φυσικά καταστήματα σε Καλαμπάκα, Λάρισα και δυνατότητα τοποθέτησης σε όλη την Ελλάδα. Εφαρμόζουμε καινοτόμες τεχνολογίες και χρησιμοποιούμε ατομική προσέγγιση για κάθε μας πελάτη!

 
ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image
thumbnail image