Μπανιο

ΜΠΑΝΙΟ

Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους σε ένα σπίτι. Είναι ο πρώτος χώρος που πηγαίνουμε όταν ξυπνάμε, και ο τελευταίος πριν πάμε για ύπνο. Όταν ξεκινάτε την αναδιαμόρφωση του μπάνιου σκεφτείτε τη χρησιμότητα του χώρου, καθώς και τον σχεδιασμό. Τα αντικείμενα που το αποτελούν, πρέπει να είναι διατεταγμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να ταιριάζουν και να λειτουργούν άψογα σε ένα μικρό χώρο.

Μπανιέρα / Καμπίνα

Η μπανιέρα αποτελεί βασικό στοιχείο του μπάνιου τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά διότι εκεί ξεκουραζόμαστε και απολαμβάνουμε τη χαλάρωση. Όσον αφορά σχετικά με το υλικό της μπανιέρας έχουμε δύο ειδών, την ακρυλική και την μαντεμένια. Επίσης, είναι διαθέσιμες σε πολλές διαστάσεις και σχέδια, ορθογώνιες, γωνιακές.

Η καμπίνα αποτελεί την ιδανική λύση για μικρούς και λειτουργικούς χώρους. Έχουμε πληθώρα επιλογών σε διαστάσεις και λειτουργίες.

Είδη Υγιεινής

Τα είδη υγιεινής σε ένα μπάνιο αποτελούν εξίσου ένα σημαντικό κομμάτι διότι συνθέτουν στο τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Όπως, η λεκάνη, ο νιπτήρας, ο μπιντές πρέπει να τοποθετηθούν στο σωστό σημείο για άψογη λειτουργικότητα. Έτσι, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σχεδιάσουν το δικό σας μπάνιο ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Αξεσουάρ - Μπαταρίες

Τα αξεσουάρ μπάνιου όπου είναι, το άγκιστρο, η χαρτοθήκη, ο κρίκος πετσέτας, η σαπουνοθήκη, η ποτηροθήκη δίνουν την τελική πινελιά στο μπάνιο σας.